Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Workindenmark

Styrk din virksomhed i konkurrencen om kvalificeret og faglært arbejdskraft og gør brug af Workindenmarks digitale løsninger.

Workindenmark er et professionelt offentligt tilbud til alle virksomheder, der har behov for at finde kvalificerede medarbejdere uden for Danmark.

Workindenmark er en del af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Workindenmark tilbyder danske virksomheder en række services til at tiltrække og rekruttere kvalificerede kandidater fra udlandet.

  • Gratis adgang til at annoncere jobopslag på Workindenmarks jobportal og den Europæiske jobportal EURES, så jobopslag bliver synlige for højtkvalificerede kandidater i udlandet.
  • Hjælp med at annoncere jobopslag i europæiske landes nationale job databaser
  • Søgning af kandidater i den europæiske CV database, der matcher jeres behov, hvis I har stillinger på det højtkvalificerede område, som I har svært ved at besætte.
  • Overblik over europæiske jobmesser og vejledning om relevante jobmesser, som kunne være interessante for jeres virksomhed at deltage i.
  • Præsentere jeres virksomhed og jobannoncer på jobmesser i udlandet
  • Generel information om arbejds-og opholdstilladelse, registreringer, cpr.nummer, sygesikringskort, anerkendelse af udenlandske kvalifikationer, skat mv.
  • Digital og trykt publikation til jeres nye medarbejder; ”Welcome to Denmark” med relevant og praktisk information om leve og arbejdsvilkår i Danmark.
  • Information og vejledning om ”Targeted Mobility Schemes”, en EU støtteordning der giver jobsøger og virksomheder mulighed for at søge finansiel støtte til rekrutterings- og integrationsprocessen på tværs af de europæiske grænser.

Få et overblik på Workindenmark.dk, hvor vi har samlet al relevant viden for både virksomheder og jobsøgende.

Workindenmarks hjemmeside (nyt vindue)

På Workindenmarks hjemmeside finder I også vejledning til, hvordan I får jeres stillinger eksponeret internationalt og hvordan I kan søge relevante kandidater på den europæiske EURES portal.

Workindenmark – for employers (nyt vindue)

Hvis I har spørgsmål til Workindenmarks services, så kontakt os på 72 22 33 00 eller skriv til workindenmark@workindenmark.dk

Sidst opdateret: 07-01-2022