Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings forskellige hjemmesider

Vi formidler nyttig viden om beskæftigelsesområdet via en række forskellige hjemmesider og netsteder.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering kommunikerer med kommuner, a-kasser, borgere, virksomheder m.m. via en forskellige række webplatforme, bl.a.:

Til jobcentre og a-kasser

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings hjemmeside er din indgang til nyttig viden om beskæftigelsesområdet. Find regler og praksis, viden og tal, nyhedsbreve og meget andet:

Star.dk

Find data om arbejdsmarkedet, ydelser og beskæftigelsesindsatsen til beskæftigelsesprofessionelle, arbejdsmarkedets parter, journalister mv. 

Jobindsats (nyt vindue)

Få et billede af, hvor gode jobmuligheder der er inden for 900 forskellige stillinger i alle Danmarks regioner:

Arbejdsmarkedsbalancen (nyt vindue)

Få et samlet overblik over forskningen, og se de nyeste tendenser på beskæftigelsesområdet:

Jobeffekter (nyt vindue)

Se vejledende udtalelser og konkrete afgørelser i klagesager om arbejdsløshedsforsikringen og efterløn:

ARVID (nyt vindue)

De Regionale Arbejdsråd understøtter beskæftigelsesindsatsen på tværs af kommuner og koordinerer efter- og videreuddannelsesindsatsen i regionerne:

Rar-bm.dk (nyt vindue)

Få et billede af resultaterne af den kommunale revision i landets 98 kommuner:

Kommunal Revision (nyt vindue)

Til virksomheder

Se de serviceydelser, som landets jobcentre tilbyder, og søg selv efter CV’er, send en digital jobordre eller annoncer efter nye medarbejdere:

Jobnet for Arbejdsgivere (nyt vindue)

Workindenmark.dk har samlet al relevant viden om international rekruttering for både danske virksomheder og internationale jobsøgende.

Workindenmark (nyt vindue)

Har du faglærte medarbejdere, der bruger tid på at løse ufaglærte opgaver? Eller mangler du generelt hænder til at udføre arbejde, der ikke kræver så mange timer om ugen? Der er flere fordele ved at ansætte en medarbejder, som til en start får suppleret de ordinære løntimer med offentlig forsørgelse:

Flere skal med (nyt vindue)

VITAS er et digitalt ansøgnings- og bevillingssystem, hvor virksomheder kan ansøge om oprettelse af virksomhedsrettede tilbud (praktik og løntilskud) og en række andre ordninger.

VITAS (nyt vindue)

JobguideUkraine.dk skal give arbejdsgiverne et overblik over, hvordan de kan gøre deres jobopslag tilgængelige for fordrevne fra Ukraine. Den giver også fordrevne fra Ukraine et samlet overblik over, hvad det vil sige at skulle søge et job i Danmark. JobguideUkraine.dk er udarbejdet som en del af ”Partnerskab om ukrainere i job”.

JobguideUkraine.dk (nyt vindue) 

Til borgere

Borger.dk er din indgang til det offentlige som borger. Hvis du som borger leder efter oplysninger om styrelsens arbejdsområde, fx jobsøgning, dagpenge, revalidering, boligstøtte, pension og ferie, ligger de der.Borger.dk (nyt vindue)

På jobnet.dk kan du melde dig ledig, oprette dit cv og læse om krav og regler for ledige:

Jobnet (nyt vindue)

JobguideUkraine.dk er at give fordrevne fra Ukraine et samlet overblik over, hvad det vil sige at skulle søge et job i Danmark. Samtidig skal den give arbejdsgiverne et overblik over, hvordan de kan gøre deres jobopslag tilgængelige for fordrevne fra Ukraine. JobguideUkraine.dk er udarbejdet som en del af ”Partnerskab om ukrainere i job”.

JobguideUkraine.dk (nyt vindue)

 

Sidst opdateret: 24-08-2023