Spring til hovedindhold
Spring over venstremenu

Ændringsønsker til Jobnet for Arbejdsgivere

Styrelsen indsamler løbende ønsker til ændringer af forskellige værktøjer. Nedenfor fremgår de ændringsønsker til Jobnet for Arbejdsgivere, vi har modtaget.

Gennem kontakten med brugerne indsamler Landssupporten og projektlederne ønsker til ændringer i Jobnet for Arbejdsgivere. Ændringerne vil løbende blive behandlet og beskrives på denne side med angivelse af status. 

Det er vigtigt for en fortsat brugervenlig udvikling af Styrelsens it-værktøjer, at vi løbende får indmeldinger fra brugerne, hvis de oplever, at noget kunne fungere bedre eller løses anderledes.

For hvert ønske angives en dato for modtagelsen af ønsket samt en status, der ligeledes er fulgt af en statusdato.

Ønske om at få fjernet default markering af at ansøgning skal ske skriftlig - sagsnr.: 393982

29-09-2023 Flere virksomheder ønsker, at den default markering af, at et job skal ansøge skriftlig skal fjernes, da det sjældent benyttes.
29-09-2023 Ændringsønsket er oprettet.

Jobordre lukker ved kontaktgruppeskift på trods af at borger fortsat skal stå til rådighed - sagsnr.:370729

30-06-2023 Hvis en borger skifter kontaktgruppe lukkes den aktuelle jobordre. Det ønskes, at en jobordre skal forblive åben, hvis borgeren skifter til en kontaktgruppe, hvor de fortsat skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet. 
30-06-2023 Ændringsønsket er oprettet.

Virksomhedsejer kan ikke oprette alle sine CVR-enheder grundet samme e-mail - sagsnr.: 241265

17-11-2021 Hvis en borger ejer flere CVR-enheder, kan han ikke oprette en profil på JobAG for alle enheder, hvis han benytter samme e-mail. Inden for en CVR-enhed kan en person oprettes på virksomhedens P-enheder med brug af samme e-mail, da systemet automatisk danner et brugernavn, der svarer til e-mailadressen efterfulgt af et fortløbende nr. Samme funktionalitet ønskes i forhold til oprettelse på tværs af CVR-nr.
17-11-2021 Ændringsønsket er oprettet.

Sidst opdateret: 29-09-2023