Spring over hovedmenu

Guide og film til borgere om ressourceforløb og mødet i rehabiliteringsteamet

Guidematerialet om ressourceforløb er målrettet borgere, der ønsker større viden om, hvad et ressourceforløb er, og hvad man selv kan gøre for at få det bedst mulige ud af et ressourceforløb.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har i samarbejde med Discus udarbejdet en guide og tre korte film om ressourceforløb og mødet i rehabiliteringsteamet. Guidematerialet er målrettet borgere, der ønsker større viden om, hvordan mødet i rehabiliteringsteamet foregår, hvad et ressourceforløb er, og hvad man selv kan gøre for at få det bedst mulige ud af et ressourceforløb.

Guidematerialet (pjece og videoer) er udarbejdet inden lovændringerne vedrørende ressourceforløb som trådte i kraft 1. januar 2022. Et ressourceforløb kan fra 1. januar 2022 have en varighed på 1-3 år.

Guide til borgere - en vej til job eller uddannelse (pdf) (nyt vindue

Et ressourceforløb er individuelt tilrettelagt og har fokus på, at hjælpe borgeren tilbage til arbejdsmarkedet. Mød Berit og Michael, der i tre film deler deres oplevelser med ressourceforløb ressourceforløb og mødet med rehabiliteringsteamet:

Hvad er et ressourceforløb?

Hvordan foregår mødet med rehabiliteringsteamet?

Hvad sker der i et ressourceforløb?

 

Sidst opdateret: 02-03-2023