Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Afgørelse i ankesager om førtidspension

Ankestyrelsens indberetning af afgørelser i ankesager om førtidspension.

I januar 2018 blev der åbnet for, at Ankestyrelsen skal indberette afgørelser i ankesager om førtidspension til STAR på bi.star.dk.

STAR har udviklet et modul i bi.star.dk, som hedder Førtidspensionssager Ankestyrelsen (AST), hvor afgørelser om førtidspension fremadrettet skal indberettes. Der er slettet spørgsmål angående samarbejdspartnere og elementer, som Ankestyrelsen har lagt vægt på ved afgørelsen, for at lette indberetningen.

Vejledningen til brug af løsningen:

Førtidspension Ankestyrelsen - Brugervejledning (pdf)(nyt vindue)

Valg af diagnose er ændret - der kan således vælges mellem omkring 20.000 d-koder i indtastningen af skemaet. Kendes d-koden ikke, skal man vælge det kapitel, som diagnosen hører under, som der tidligere kunne vælges fra:

Diagnoseliste med Dkode (Excel)

Her fremgår det også, hvilket kapitel disse diagnoser findes under. Ønskes der at søge i de officielle diagnoser fra Sundhedsdatastyrelsen, hvilket ikke er et krav, kan de findes på medinfo.dk:

Medinfo.dk (nyt vindue)

Spørgsmål til løsningen

Spørgsmål om løsningens anvendelse kan rettes til STAR. Kontaktperson er Mette Gregers Jensen, mgj@star.dk.

Spørgsmål om autorisation (herunder oprettelse af brugere), kan rettes til STAR Landssupport på e-mail sharepoint@star.dk eller telefon 70 25 87 25 mellem 8:00 og 12:00.

Sidst opdateret: 16-09-2022
} }, false);