Spring over hovedmenu

Pga. coronavirus (COVID-19) skal hjemmesidens indhold p.t. læses i sammenhæng med de coronarelaterede temaer og nyheder:

Forsiden af star.dk

Spring over venstremenu

Kurser for ledige målrettet brancher med mangel på arbejdskraft i Østdanmark

Få overblik over koordinerede, tværkommunale jobrettede kurser til ledige: Kurser, der udbydes i forhold til brancher med mangel på arbejdskraft i Østdanmark.

Grundet covid 19 har både AMK-Øst og de tre rekrutteringsservices måttet aflyse og udsætte planlagte jobrettede opkvalificeringsforløb for ledige. Vi vender tilbage med mere information og et nyt kursusoverblik snarest muligt.

Kursusoverblik for Arbejdsmarkedskontor Øst 

Via kursusoverblikket kan kommuner og a-kasser se relevante kurser inden for et brancheområde, hvor der er mangel på arbejdskraft i Østdanmark. Kurserne tilbydes og skræddersys med henblik på at opkvalificere ledige til at udfylde jobåbninger på arbejdsmarkedet.

Der findes en lang række kurser for ledige, som bl.a. tilbydes via rekrutteringsservices, branchenetværk og projekter. Kurserne er samlet i et kursusoverblik. Kursusoverblikket er udviklet for at give ét samlet overblik over aktuelt tilgængelige kurser, herunder formidle information om de enkelte kurser.

Kursusoverblikket giver således indblik i:

  • hvilke typer kurser der tilbydes
  • hvilket brancheområde kurset er tilknyttet
  • kursets varighed
  • hvor kurset foregår.

Kursusoverblikket indeholder desuden direkte kontaktinformationer og links til de enkelte kursusbeskrivelser.

Kontakt VEU-koordinatorer

Arbejdsmarkedskontor Øst

72223400

amkoest@star.dk

Sidst opdateret: 09-09-2020